PROJEKSİYON KULLANIM TALİMATI

Son Güncelleme Tarihi : 27.07.2017 11:17:23

1. Projeksiyon kurulu alanlarda ve seyyar projeksiyonlarda her cihaz için sorumlu, ilgili Fakültenin idari amiridir

2. Projeksiyonu açmak için kumandadan ya da cihaz üzerinden “power” tuşuna bastıktan sonra cihazın ısınması ve görüntü alabilmek için bir müddet bekleyiniz. Cihaz ısınınca açılacaktır.

3. Cihaz açıldıktan sonra, cihazın bağlı olduğu ya da bağlayacağınız bilgisayarı açınız.

4. Projeksiyon cihazı çalışır durumdayken yeniden hareket ettirmeyiniz, bu işlemi sorumlu personelden yapmasını isteyiniz. Lambalar titreşime duyarlıdır, patlayabilir.

5. Projeksiyon cihazının bağlı bulunduğu bilgisayarlara sorumlu personelin izni olmadan program yüklenmemelidir.

6. Projeksiyon cihazını kapatmak için “off” tuşuna 2 kez basınız. Cihaz soğuyana kadar kapanmayacaktır. Cihazının tamamen kapanmadan, üzerindeki led ışıklar kapanmadan ve sesi tamamen kesilmeden fişini çekmeyiniz.

7. Projeksiyon cihazının kurulumu ve bakımı teknik personeller tarafından yapılacaktır, hiçbir şekilde kurcalanmamalıdır.

Faks: 0 252 211 1263
EPosta: bim@mu.edu.tr